Nieuwe maan

De maan staat nu in Boogschutter
De maan is 1 dag oud

Vrijdag 27 oktober Thema-avond – De Astrodokter geeft raad: mijn eerste kijker / telescoop: waar moet ik op letten?

Vrijdagavond 27 oktober komt de astrodokter langs bij Huygens. De astrodokter is niet 1 persoon maar elk Huygenslid kan de astrodokter zijn. Evenals de vorige keren is het de bedoeling dat iedereen op de clubavond vrij is in het stellen van vragen die met het sterrenkundige onderwerp te maken heeft. Hierdoor kunnen vragen over beginnersonderwerpen ook aan bod komen en door anderen worden beantwoord. Voor de komende verenigingsavond is het onderwerp: mijn eerste kijker / telescoop: waar moet ik op letten? Om 20:00 uur is de zaal open en ben je van harte welkom. Zoals gebruikelijk beginnen wij om 20:30 uur.

Tags: