Huidige maanstand


Wassende maan
Wassende maan

De maan staat nu in Schorpioen
De maan is 10 dagen oud
Joe's

Laatste opname van de Zon

Latest image from Helioviewer.org.

Vrijdag 21 juni Thema- waarneemavond Slotavond

De zomer begint weer en aanstaande vrijdag is de laatste avond van het voorjaarsprogramma 2019. De avond kunnen jullie naar eigen inzicht invullen. Nu we het toch over thema- waarneemavonden hebben, Kees van der Perk heeft nog de volgende oproep aan de leden:

Op dit moment wordt er door de programmacommissie gewerkt aan het nieuwe verenigingsprogramma voor de tweede helft van dit jaar. Er is op dit moment nog geen invulling gegeven aan de thema-avonden, die zoals gebruikelijk vanuit de vereniging door de leden zelf worden ingevuld. Om de thema-avonden weer gevuld te krijgen, vragen we via deze mail of er momenteel leden zijn die op een van de avonden een lezing of presentatie zouden willen geven, of die anderszins een voorstel of idee hebben voor de invulling van een avond. Ook bij meerdere kortere presentaties zouden we een avond gevuld kunnen krijgen.

Ook aan de leden die misschien onlangs al eens een presentatie hebben gegeven hierbij de vraag of ze bereid zijn en gelegenheid hebben nog eens een avond over een bepaald onderwerp te spreken. De thema-avonden zijn gepland op de volgende data:

20 september 2019
18 oktober 2019
15 november 2019
13 december 2019

U opgeven of uw voorstel of idee aandragen kan naar de e-mail van de programmacommissie of telefonisch of via WhatsApp naar Kees van der Perk – zie de verzonden mail voor de info daarover. De zaal is geopend om 19:30 uur, wij beginnen om 20:00 uur.

Comments are closed.

Back to Top ↑